blog

Ebre Beer 2016

3 de novembre de 2016 noticia cervesa artesana gambusi

Ebre Beer  –  IV Mostra de Cerveses Artesanes de les Terres de l’Ebre.

 El passat 17 de setembre de 2016, va tenir lloc la IV Mostra de Cerveses Artesanes de les Terres de l’Ebre. 

Aquest any comptàvem amb una nova ubicació  i ens vam desplaçar fins al Parc Lluís Companys del barri de Ferreries de Tortosa. Un espai més ampli, amb zona verda i amb unes característiques especials que van fer que poguéssim organitzar-nos de la millor manera possible!

Un total de 16 elaboradors van ser els que ens van acompanyar i proporcionar més de 5o tipus de cervesa diferents i provinents de diferents parts del nostre territori, de la resta de Catalunya, Aragó, Castelló i Valladolid.

A més també vam gaudir de diferents tapes i menjars elaborats per diferents restauradors tortosins com l’estand de Tanins Vinoteca, Carnisseria Tallets, Bar Xapla i Bocata di Cardinale així com també ens van visitar els amics de Som del Terreno amb l’estand dels seus productes i Brinka Parc amb els seus castells inflables.

I per rematar la festa, el dia va estar amenitzat per diferents actes i activitats com el beermut amb degustació de musclos del Delta, i les sessions musicals amb Dj Kinow i Rice Against The Machine Dj’s, l’actuació del cor Labinota i l’actuació de A traicion R’N’R, músics tortosins fundadors de bandes mítiques com Freddy Nois i Dragon Rapide.

Des de l’organització volem mostrar la nostra gratitud cap a les persones que cada any fan que aquest esdeveniment sigui possible, i malgrat les inclemències del temps, estem molt contents de la gran acceptació i participació.

Esperem poder repetir l’any vinent amb molt més cervesa i festa!

Si voleu veure totes les imatges d’aquest gran dia feu clic al següent enllaç: Ebre Beer 2016

Aquestes són algunes de les notícies que parlen de nosaltres: Ebre Beer a l’Ebredigital.com    Ebre Beer al Canal 21

ebre-beer

img_5365

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Powered by Globals All right reserved 2014 ©  |  Nota legal |  Política de cookies