blog

Alltech Craft Brews & Food 2016 (Dublín)

17 de febrer de 2016 noticia cervesa artesana gambusi

Un any més, els components de cervesa artesana Lo Gambusí vam assistir a la fira internacional Alltech Craft Brews & Food 2016, que es va celebrar a Dublín els dies 5,6 i 7 de febrer. Aquesta vegada ens van acompanyar els nostres amics de Rosita (Tarragona) i Badúm (Peñiscola), amb els qui vam compartir l’stand.

Va ser un cap de setmana molt intens, on vam fer molts contactes i vam apendre moltes coses sobre l’actualitat de les cerveses artesanes a Europa. No cal dir que Irlanda és un dels països amb més cultura cervesera, i on els seus habitants tenen paladars molt exigents. És un bon lloc per donar a conèixer els teus productes i compartir opinions, per aquest motiu vam decidir punxar per primera vegada un barril de la nostra nova cervesa, la Creo Imperial Stout, que va sorpendre positivament a tota la gent que la va provar.

En el marc de la fira també es va celebrar la Dublin Beer Cup 2016, una competició on es van presentar més de 400 cerveses. Nosaltres vam presentar la Riu i la Fruit Saison amb cireres de Paüls, però no vam tindre sort, la veritat és que el nivell era molt alt.

El que si que hagués guanyat segur és el pernil que ens vam emportar per acompanyar les nostres cerveses i amb el que els irlandesos alucinaven cada cop que provaven. Ells estan molt més avançats que nosaltres pel que fa a la cervesa artesana, però amb el pernil els guanyem de golejada.

En definitiva, una aventura cervesera més, un cap de setmana ideal, i moltes idees noves per continuar treballant i creixent en aquest món.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Powered by Globals All right reserved 2014 ©  |  Nota legal |  Política de cookies